Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران شهاب الدین بی‌مقدار نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در گفت‌وگو با ایلنا در خصوص آخرین وضعیت اقدامات انجام شده در استان آذربایجان شرقی برای مقابله با بیماری کرونا، گفت: مسئولان استانی مانند مسئولان کشور در تلاش هستند و همان اقداماتی که در سراسر کشور انجام شده، در تبریز نیز جریان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: تعداد مبتلایان در استان آذربایجان شرقی طبق آخرین آمار ۱۵ نفر است که متاسفانه ۳ نفر از آنها جان باخته‌اند.

بی‌مقدار اظهار داشت: درخصوص توزیع اقلام مورد نیاز مردم مانند ماسک و موارد ضدعفونی مشخص نیست چه روندی در جریان است که کارخانه‌ها تولید انجام می‌دهند و آن را در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌دهند اما این اقلام در داروخانه‌ها توزیع نمی‌شود. از سوی دیگر یک اتفاق بدی رخ می‌دهد که در برخی موارد انباری که اقلام را دارد و در حال توزیع است را پلمپ می‌کنند که این اتفاق موجب ایجاد اختلال و کندی در دسترسی مردم به محصولات مورد نیاز می‌شود، در حالی که باید اجازه دهند توزیع اقلام در داروخانه‌ها به صورت عادی و با حجم مناسب انجام شود تا مردم از این بابت احساس نگرانی نکنند.

توزیع اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده ها نمی‌تواند صرفاً در بیمارستان‌ها انجام شود

وی افزود: توزیع این اقلام نمی‌تواند صرفاً در بیمارستان‌ها انجام شود، بلکه باید در داروخانه‌ها توزیع صورت گیرد و از این طریق به دست مردم برسد، تا مردم احساس نگرانی نکنند.

نماینده مردم تبریز در مجلس در ادامه با تاکید بر لزوم تعطیلی مدارس، تصریح کرد: لازم است مدارس برای مدت طولانی تعطیل باشند. در خبرها آمده بود که ژاپن مدارس خود را به مدت چند ماه تعطیل کرده است، نمی‌دانم چه اصراری وجود دارد که نشان دهیم شرایط کشور ما به گونه دیگری است، از آن جا که سرایت این بیماری بسیار سریع اتفاق می‌افتد؛ اگر مدارس برای مدت چند هفته یا یکی دو ماه تعطیل باشد مشکلی به وجود نمی‌آید، همه دنیا این تعطیلی را انجام می‌دهند اما اینکه چرا در کشور ما انجام نمی‌شود، مشخص نیست.

وی ادامه داد: حتی برای آموزش از راه دور و عقب نماندن دانش آموزان از جریان تحصیل می‌توانند شبکه‌های بیشتری از صدا وسیما را به این امر اختصاص دهند و تنها شبکه‌ آموزش نباشد.

اگر شهر قم قرنطینه می‌شد، کرونا به این اندازه فراگیر نمی‌شد

بی‌مقدار همچنین تاخیر در شروع اقدامات پیشگیرانه را یکی از اشتباهات مسئولان دانست و ابراز داشت: اشتباه دیگری که صورت گرفت این بود که باید از همان زمان که این ویروس در چین مشاهده شد، تدابیر اندیشیده می‌شد در حالی که پروازها به چین متاسفانه انجام می‌شد، اقدامات پیشگیرانه و کنترلی نیز خیلی دیر شروع شد، برای مثال اگر شهر قم قرنطینه می‌شد، این بیماری به این اندازه فراگیر نمی‌شد چرا که در بسیاری از استان‌ها و حتی برخی کشورهای همسایه این ویروس از قم منتقل شد که می‌شد با برخی اقدامات مانع از انتشار و گسترش آن شد.

نماینده مردم تبریز در ادامه با بیان اینکه در استان آذربایجان شرقی هماهنگی مناسبی میان استاندار و سایر دستگاه‌های اجرایی وجود دارد، بیان داشت: در حال حاضر شاهد هماهنگی مناسبی میان استاندار و دستگاه‌های مختلف اجرایی استان هستیم. همچنین شهرداری نیز سطح شهر را ضدعفونی می‌کند اما از مردم تقاضا دارم تا حد امکان رفت و آمدها را کاهش دهند و حتی المقدور از سفرهای غیرضروری اجتناب کنند.

بازار تبریز برای مدتی تعطیل شود

وی در پایان با اشاره به اینکه بازار یکی از محل‌های تجمع و ازدحام جمعیت است، خاطرنشان کرد: با توجه به این که مردم به خوبی به توصیه‌ها عمل نمی‌کنند اگر برای مدتی بازار تبریز تعطیل شود مشکلی به وجود نمی‌آید چرا که بازار یکی از مکان‌هایی است که جمعیت زیادی به آن رفت و آمد دارد و به دلیل ازدحام جمعیت برخورد میان افراد زیاد است و این می‌تواند زمینه‌ای برای انتقال ویروس و سرایت بیماری باشد به همین دلیل پیشنهاد من این است که بازار برای مدتی تعطیل شود تا از انتشار بسیار زیاد این ویروس جلوگیری شود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: کرونا تعطیلی مدارس برای مدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۱۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: مهم‌ترین چالشی که برای کلانشهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، نادر قلی ابراهیمی عصر امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورا اظهار کرد: بودجه در نظر گرفته شده برای ۱۴۰۳ شش همت است و این برای کلان شهر اراک کافی نیست.

وی افزود: موضوع مورد اهمیت آن است که به چه شکل می‌توان سرمایه و سرمایه‌گذار برای توسعه شهر جذب کرد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مهم‌ترین چالشی که برای کلان شهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

ابراهیمی ادامه داد: برخی شهرها در کشور دارای شرکت توسعه و عمران است و فرصت‌های خوب و قابل سرمایه‌گذاری را در این شرکت مورد توجه قرار داده‌اند و از همه مهم‌تر در این مهم مردم را شریک کرده‌اند، موضوعی که مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار داشت.

وی با تبریک هفته شورا گفت: ما باید بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که بیش از گذشته در خدمت به مردم و مشارکت با مشاوران، خرد جمعی و هم‌افزایی لازم را برای توسعه و پیشرفت شهر رقم بزنیم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما باید روز به روز و لحظه به لحظه برای خدمتگزاری به مردم تلاش کنیم، چراکه همه مدیون این مردم هستیم، مردم شریف ایران اسلامی با ایثار و فداکاری همیشه پشت نظام و حاکمیت هستند.

ابراهیمی با بیان اینکه اراک اولین شهر مهندسی ساز کشور است، افزود: بیش از ۲۶۰ سال از قدمت شهر، زمانی که یوسف خان گرجی که این شهر را بنا کرد، می‌گذرد.

وی با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی بازار اراک گفت: در راسته بازار سرپوشیده اراک و هشت گذر آن همه فرصت‌ها و امکانات مورد نیاز یک شهر فراهم شده بوده و موجبات تجارت در این شهر را فراهم کرده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در یک برهه‌ای از تاریخ در اراک در حدود ۴۰ کمپانی خارجی در زمینه تولید و تجارت فرش فعالیت می‌کردند.

ابراهیمی تصریح کرد: نمایندگان مجلس دوازدهم زمانی پای به مجلس می‌گذارد که هیچ تأثیری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و ارقام بودجه برنامه هفتم توسعه ندارند.

وی با بیان اینکه در استان مرکزی دو نفر از نمایندگان در مجلس جدید هستند و این کفایت نمی‌کند، افزود: یک موضوع مهم برای کلان شهر اراک این است که افق دراز مدت این کلان شهر چگونه و قرار است و به کجا برسد، چه داشته‌هایی دارد و آمایش سرزمینی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی چیست چراکه این مهم را ما در حال حاضر نداریم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آمارها توسط سازمان برنامه و بودجه استخراج شده اما نیاز است که این موارد بررسی شود و صحت سنجی آن انجام شود.

ابراهیمی افزود: درخواست بنده از شورا، بررسی موضوع آمایش شهر اراک و چشم‌انداز آن است که در آن فرصت‌های توسعه شهری و حمل و نقل عمومی لحاظ شده باشد و اینکه چند فروشگاه بزرگ در این شهر حضور داشته باشد.

وی اضافه کرد: پس از پایان انتخابات مجلس تاکنون هفت جلسه مجمع منتخبین استان تاکنون برگزار شده و جریان‌سازی خوبی در راستای ایجاد همگرایی ایجاد شده است، در صورتی که بتوانیم در استان این همگرایی ایجاد شده را به هم افزایی تبدیل کنیم نتایج خوبی برای استان رقم خواهد خورد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به منظور افزایش بهره‌وری باید از فناوری‌های نوین استفاده کرد، یکی از دلایل کم بودن بهره‌وری عدم استفاده از فناوری‌های نوین است.

ابراهیمی با بیان اینکه فناوری‌های نو یکی از پارامترهای پیشران در توسعه و تعالی کشورهای پیشرفته است، خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری شهر و استان مرکزی و شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند جایگاه بالاتری داشته باشند.

وی تصریح کرد: سال گذشته در استان مرکزی ۲۲ همت مالیات اخذ شده است که بخشی از این مالیات را می‌توانستیم برای توسعه و تحقیق و توسعه واحدهای دانش بنیان و صنایع مورد استفاده قرار دهیم، چرا که این قوانین موجود است، اما مورد غفلت واقع شده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هفته گذشته در مذاکراتی که با وزارت راه صورت گرفت، ۶۰ همت اعتبار برای تکمیل کنارگذر شمالی اراک در نظر گرفته شده است.

کد خبر 751251

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی
  • امدادرسانی به ۱۹ شهرستان درگیر با آبگرفتگی در فارس
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟